Zalané Éva
Mérlegképes Könyvelő

Németh Renáta
Mérlegképes könyvelő
Egyéni és társas vállalkozások könyvelése

Schmidt-Gecseg Sára
Egyéni és társas vállalkozások könyvelése
Tb ügyintézés

Erdővölgyi Eszter Réka
Számviteli ügyintéző
Társas vállalkozások könyvelése

Barnoki Brigitta
Számviteli ügyintéző
Társas és egyéni vállalkozások könyvelése

Mohácsi Barbara
Számviteli ügyintéző
Társas és egyéni vállalkozások könyvelése

Féjáné Záhorszki Mária
Mérlegképes könyvelő
TB és Bérügyi ügyintéző

Szabóné Fehér Renáta
Mérlegképes Könyvelő
TB és Bérügyi szakelőadó
Társas és egyéni vállalkozások könyvelése

Ihracska Gerda
Munkaügyi ügyintéző
Bérszámfejtés

Tóth Krisztina
Számviteli ügyintéző
Társas vállalkozások könyvelése

Zala Lajos
Mérlegképes könyvelő
Ügyvezető igazgató

A Szám-Adó 2001 Kft a Számvitelcenter Csoport Tagja. A Számvitel Center Csoportot több, könyveléssel foglalkozó cég alkotja: az ÁGSZI Bt., a Szám-Adó 2001 Kft és a Számvitel Center kft valamint Zala Lajos egyéni vállalkozó. A csoport tagjai szakmai szövetséget alkotnak, ezzel biztosítva ügyfeleink legmagasabb szintű szakmai színvonalon történő kiszolgálását, illetve a csoport biztosítja azt, hogy a szakmában az egyik legkedvezőbb könyvelési díjakat tudjuk adni.

Könyvelőirodánk több mint 20 éves múltra tekint vissza. Munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelő képesítéssel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A könyvelés és tanácsadás, céges ügyintézés kulturált, családias környezetben zajlik.

Irodánk Vácon van kiváló parkolási lehetőséggel.

Munkánkat magas szakmai színvonalon, felelősséggel és teljes garanciával végezzük.

Cégünk a Magyar Könyvelők Országos egyesületének Tagja.

Referenciák

Amikor könyvelőt választottam fontosnak tartottam, hogy rugalmas, hatékony és megbízható legyen. Annak külön örültem, amikor megtudtam, hogy a SzámAdó 2001 Kft is hasonlóan, mint Társaságunknak az alapjait családi vállalkozás adja meg! Ez is fém jelzi vállalkozásaink hosszútávú gondolkodását. Merem mindenkinek ajánlani ennek a tevékenységnek a megbízására.
Czabula Attila
Ügyvezető igazgató
BEROTEL NETWORKS Kft.
Csak a legjobbakat tudom elmondani a Zala család tagjai – Éva, Lajos és Heni –, valamint kollégáik munkájáról. Szakszerűség, pontosság, segítőkészség jellemzi az egész csapatot – ha egyetlen kifejezésben kellene összefoglalnom a munkájukat, így fogalmaznék: igazi profik!
Ugyanakkor szeretném kiemelni azt a kellemes, családias légkört, amely mindvégig érezhető, ha belép az irodájukba az ember.
Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel őket több mint 5 évvel ezelőtt, mégpedig egy komoly probléma – az adóhatósággal adódott vita – kapcsán. Segítettek megtalálni a legjobb megoldást az adott helyzetben, és a kivitelezésben is megkaptam tőlük a maximális támogatást.
Ahogy bővült a gazdasági tevékenységünk, több új vállalkozást is létrehoztunk, és ma már 3 cégünk könyvelését végzik a Szám Adó Kft.-nél, garanciával és maximális megelégedésemre. Természetesen árengedményt is kaptunk tőlük ennek kapcsán.
Hozzáteszem, hogy valamennyi adó- és járulékbefizetési, valamint egyéb határidőre mindig időben figyelmeztetnek. És ami nagyon fontos: az összes havi és éves bevallást, a mérleget ugyancsak elkészítik – a megbízási díjban ennek az ára is benne van. :)
Összefoglalva: csak ajánlani tudom őket, forduljanak hozzájuk bizalommal, és nem fognak csalódni.
Kürti Gábor
Ügyvezető igazgató
A könyvelőirodátokat mindenkinek ajánlani tudom, mert hosszú évek alatt bebizonyítottátok, hogy számotokra minden cég legyen az kicsi vagy nagy, nyereséges vagy veszteséges nektek mindenki ugyan olyan fontos. Munkátok célja a cégek sikeres működése, amihez minden segítséget és információt megadtok az ügyvezetők részére. Az irodában mindenki kedves, segítőkész! Szeretünk veletek együtt dolgozni!
Kispál Krisztina
Elektro-Audio Kft
Háztartási és szórakoztató elektronikai gép kereskedelem.
Vác Honvád utca 1
Fiatal vállalkozóként olyan könyvelőt kerestem aki azon túl, hogy aki rugalmas, lendületes arra is figyel, hogy munkáját ne csak elvégezze, hanem úgy végezze, hogy az számomra a lehető legoptimálisabb adóvonzattal járjon a hatályos jogszabályi keretek között.
Kezdettől fogva az volt az elvem, hogy vagy tisztán megélek itthon, vagy köszönöm, de elmentem én is külföldre. Ebben a szemléletben találtam partnerre Zala Lajos könyvelőirodájában, a Számadó Kft-ben. Nyugodtan alszom, mert biztos lehetek benne, hogy a könyvelés rendben lesz ellenőrzéskor is.
Lajos, köszönöm az eddigi munkátokat
Eckhardt Tibor
Élményotthon Kft
Sarokkő Design Kft
Villaépítészet Kft
Építész Iroda. Tervezés, kivitelezés.
Vác, Bácska utca 15.
Vác, Cserje utca 40.
Budapest XVI Vezekény utca 44.
2013-ban kezdtünk vállalkozni Magyarországon, előtte már több évtizede vállalkoztunk Szlovákiában.
Magyarországi cégalapításunknál nagy segítségünkre volt a Számadó 2001kft. Tulajdonképpen nekik is köszönhetjük, hogy a magyar bürokrácia útvesztőjében sikerült kiigazodnunk.
Azóta is megbízhatóan vezetik cégünk adminisztrációját, és képviselnek bennünket különböző hatóságoknál.
Bármiféle kérdésünk merül fel, problémánk adódik szívesen, gyorsan és pontosan segítenek.
Gulyás Tünde
GH Kopic Kft
Mezőgazdasági termelés, külkereskedelem
Berkenye, Arany János utca 18
Iskolánk 1991-ben alakult, azóta jelentő fejlődésen ment keresztül.
2011-ben több könyvelőváltás után találtuk meg azt a könyvelő irodát, ahol végre nem voltak problémák a könyvelésnél, nem kell időről időre büntetéseket fizetnünk.
Így most már minden figyelmemet az iskola vezetésére tudom fordítani!
Kalmár Gábor
Kalmár Kft
Jármű - és hajó vezető képzés
Vác, Galcsek u. 19.
Budapest VII Kertész u. 30.
Dunakeszi, Kádár u. 2.
Fót, Móricz Zsigmond u 32.

Logók magyarázata

Ügyfelek által minősített szolgáltató

Tudjuk, hogy pénzért is lehet vásárolni különböző minősítéseket, a megbízhatóságról, szakmaiságról stb.
Mi úgy gondoljuk, csak az ügyfeleink véleménye számít igazán, ezért tőlük kérünk visszajelzést, az ő észrevételeiket várjuk, hogy még hatékonyabban működhessünk.

Bírság mentes cég

Az adott évre vonatkozóan jelenti azt, hogy egyetlen egy ügyfelünket sem marasztalta el a NAV bevallások hibája, határidő be nem tartás, vagy számvitelei fegyelem megsértése miatt.
Amennyiben elmarasztaló határozatot hoz a NAV egy ellenőrzés során, de azt fellebbezésünk nyomán visszavonja, a bírságmentességet fennmaradónak vesszük.

Megbízható cég

A megbízhatóságot nem lehet megvásárolni, azt ki kell érdemelni. Társaságunk évek gondos munkájával építette fel azt, hogy ügyfelei (!) megbízhatónak tartsák.
Szakmaiságunk mellett erre garanciavállalásunk ad biztosítékot minden általunk elvégzett munkáért. Illetve az a bizalom, melyet könyvelési szerződésünkhöz tartozó titoktartási záradék biztosít.