Hiszek abban, hogy Magyarországon is kialakulhat egy erős jól működő gazdaság, olyan ahol azok, akik hajlandóak tenni érte megtalálják számításaikat és nem csak a maguk de az egész ország sikerét megteremtik.

Ők a vállalkozók. Ők azok akik nem várják a dolgok jobbra fordulását, hanem tesznek érte. Van egy ötletük, egy elképzelésük, álmuk. Ők társadalmunk motorjai, akik nem elégszenek meg a jóval, mindig előre tekintenek.

A vállalkozóknak is szükségük van segítségre. Ahhoz, hogy a bonyolult bürokratikus útvesztőkben ne vesszenek el, és ne kelljen az összes jövedelmüket adó formájában kifizetniük, ahelyett, hogy a vállalkozásukat fejlesztenék. Szükségük van olyanra aki képes egy stabil hátországot biztosít nekik, mely lehetővé teszi, hogy ténylegesen csak a cégügyeikre koncentrálhassanak, arra hogy megépíthessék álmaikat!

Segítség az, ha nem büntetnek meg. Soha!
Segítség az, ha nem kell másra koncentrálnod, csak a vállalkozásodra.
Segítség az, ha annyi pénzt takarítunk meg neked, amennyit csak lehet.

Mi egy könyvelő iroda vagyunk. Ebben tudunk segíteni!

Amiért érdemes minket választani:

Jelenleg 16-an dolgozunk ennél a könyvelő irodánál. Ezzel a régió legnagyobb, legstabilabb irodája vagyunk. Ennél fogva mindig elérhetőek vagyunk, mindig tudjuk az aktuális ügyeidet intézni. Iroda szinten nem vagyunk betegek, nem vagyunk szabadságon, mindig lesz akivel tudsz beszélni, mindig lesz aki intézi az ügyeidet. Ár-érték arányban messze a legjobb ajánlatot adjuk neked. Ez nem azt jelenti, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak. Ha olcsó könyvelőt keresel, lehet találsz mást, mi „csak” azt tudjuk adni, hogy a fizetett könyvelési díjért minőségi szolgáltatást kapsz, nem fog a NAV, az Önkormányzat megbüntetni. (Bár, ha a kifizetett bírságokat is hozzáadjuk a könyvelési díjhoz, amit máshol fizetsz, árban is jobban jöhet ki a vége nálunk)

Nálunk szakemberek dolgoznak, a bérszámfejtést bér és TB ügyintézők végzik, a könyvelésben mérlegképes könyvelők dolgoznak, de van könyvvizsgáló is a csapatban. Szóval, ha fontos a vállalkozásod biztonsága...

Szolgáltatásaink

Mi tényleg segíteni akarunk, ezért olyan szolgáltatásaink is vannak, melyet más könyvelő irodánál nem találsz meg.

Nem foglak untatni a könyvelés, bérszámfejtés leírásával, ezeket már sokan leírták. Nézzük inkább azt ami tényleg érdekes lehet számodra is:

A könyvelési anyag (számlák, kivonatok) rugalmas begyűjtése.

Hatóság előtti képviselet

Könyvelőirodánk igény szerint eljár a NAV-nál, Nyugdíjbiztosító Intézetnél, fogyasztóvédelmi hatóságnál, Önkormányzatoknál*

Ne pazarold az időd a hivatalokra, ne aggódj, hogy tudsz-e válaszolni az ellenőrök kérdéseire, mi ezt is elintézzük helyetted!

TB, Munkaügy

A legtöbb, és legmagasabb bírságokat a TB és munkaügy területén osztja ki a NAV és a Munkaügy. Náluk magas szakmai színvonalon, profi bérszámfejtő végzi el a bérszámfejtést.

Bankolás lebonyolítása

Ezt a szolgáltatásunkat kifejezetten az ügyfelek igénye miatt alakítottuk ki: Számos olyan ügyfelünk van, aki nem szívesen tölt időt azzal, hogy a bankba elküldje a havi adókat és járulékokat a NAV felé. Persze egyre többen intézik a bankolást interneten, csak hát az is idő, és a határidőkre is figyelni kell.

Mi mindkét bankolási forma esetén tudunk segíteni! Akár úgy hogy a banki utalási megbízásokat elvisszük a bankodba és feladjuk, akár úgy hogy az internetes bankolást elintézzük helyetted.

*a hatóságok előtti képviselet egyes esetekben költségtérítéses. Ez minden esetben egyedi megbeszélés függvénye